Over ons

Over CentrumArchitecten

Centrumarchitecten is sinds 2008 de handelsnaam van Van ’t Hof, Krasselt & Voorhout architecten B.V.. Vanuit “het Laboratorium” aan de Straatweg 2A te Maarssen werkt ons enthousiaste team aan diverse projecten in Nederland. In de loop der jaren werd ruime ervaring opgedaan in de sectoren utiliteitsbouw, woningbouw en transformatie. Tevens werden gebouwen ontworpen welke niet direct in de hiervoor genoemde categorieën zijn in te delen. Voorbeelden hiervan zijn zorg gerelateerde gebouwen, winkelverbouwingen en leisure. Met veel opdrachtgevers hebben wij een langjarige relatie opgebouwd, hetgeen wij zien als een blijk van vertrouwen.

Iedere ontwerpopgave wordt gezien als een nieuwe uitdaging en het eindresultaat is een samensmelting van diverse componenten zoals uw wensen, specifieke kenmerken van de locatie, financiële haalbaarheid en uiteraard duurzaamheid. Een goed ontworpen, conceptueel sterk en functioneel gebouw dient een geborgen omgeving te vormen waarin bewoners/gebruikers zich optimaal kunnen ontplooien. De op deze website gepresenteerde afbeeldingen geven u een goed beeld van de diversiteit aan gehanteerde architectuurstijlen.

De architect van uw ontwerp blijft intensief betrokken bij de diverse fasen van het ontwerp- en bouwproces om zodoende de voor ogen staande kwaliteitsdoelstellingen ook daadwerkelijk gerealiseerd te krijgen. Hoogwaardige projecten ontstaan door een goede samenwerking tussen alle bij het proces betrokken partijen. Dit kost uiteraard de nodige inspanning, maar geeft uiteindelijk ook het beste resultaat.

In de categorie Utiliteitsbouw ontwierp Centrumarchitecten huisvesting voor diverse organisaties waaronder bekende namen als:
Hitachi, Food-Locker (Europees distributiecentrum), Eiffel, Jumbo, Domino’s Pizza, The Human Network, Peek Traffic, BCA autoveiling, Albert Heijn, Donghua, Wurth, TNO, ProQr, Karwei, Jan Linders, Honda en Eurofins.

Maak kennis met

het ontwerpteam van Centrumarchitecten